Zondag 2 december

Zondag 2 december

10 uur dienst met de Vegan Church

De Vegan Church bestaat uit een aantal enthousiaste mensen die niet fanatiek, maar wel heel bewust gekozen hebben voor een veganistische levensstijl. In de dienst zullen ze dit niet promoten, maar worden we wel bewust gemaakt wat het betekent om in Gods schepping te leven.

12.00 uur Vegan lunch met leuke quiz

Na de dienst kunnen we koffie drinken en bestaat er de mogelijkheid om dit keer niet voor koeiemelk te kiezen, maar voor kokosmelk. Ook wordt ieder uitgenodigd om kennis te maken met een Vegan lunch. En via een leuke quiz ontdekken we wat er allemaal speelt achter een veganistische levensstijl.

Wanneer je er alvast meer van wil weten dan kun je op hun website kijken:

https://veganchurch.nl

15.00 uur Feestelijke afsluiting

Om drie uur sluiten we de feestweek feestelijk af met een kookworkshop die geleid wordt Astrid van der Meer. Zij is bekend geworden van het TV-programma ‘Master Chef Holland.’ Daarna heeft ze het ‘No waste’ bedrijf ‘Koken, eten, daten’ in Westzaan opgezet. Samen met haar maken we een verrukkelijke maaltijd en krijgen allerlei tips hoe je zo goed mogelijk met je voedsel om kunt gaan. Maar niet voor niets staat er ook daten in het lijstje. Het gaat vooral om elkaar ontmoeten en zo een gezellige afsluiting te hebben van deze feestweek. Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd van €5,- en het is belangrijk dat je je hiervoor aanmeldt, zodat ieder weet dat hij of zij ook echt mee kan doen.